Junior communicatiemedewerker (12-16 uur per week)

Je bent hier:  » Vacatures » IKC Cadans breed  » Bijbaan Marketing & Communicatie (HBO/WO)

Ben jij een enthousiaste en leergierige HBO of WO student in de richting communicatie, marketing, journalistiek of soortgelijke opleiding en kun je niet wachten tot je ‘echt’ aan de slag mag? Kom dan vast werkervaring opdoen bij ons!

Wie ben je?

Je bent actief op social media, hebt creatieve ideeën, bent onbevangen, pro-actief en hebt een vernieuwende kijk op de laatste marketing- en communicatie trends. Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je hebt een vlotte schrijfstijl, hebt kennis van het inzetten van media en je wilt graag leren en ontwikkelen in de praktijk.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt ons team onder meer bij het creëren van content (online en offline), maakt (online) nieuwsbrieven, zorgt dat de website altijd up-to-date is en je (mede)organiseert diverse evenementen en campagnes en doet voorstellen voor bijbehorende communicatie-uitingen en voert deze ook uit. 

Waar kom je te werken?

Jouw team bestaat op dit moment nog uit 5 rasoptimisten met ieder hun eigen expertise, maar het team groeit snel. We zijn bezig met het verwezenlijken van onze droom; een plek creëren waar kinderen van 0 tot 13 jaar uitgedaagd worden iedere dag te groeien en veel lol te hebben natuurlijk. Bij IKC Cadans is het basisonderwijs en kinderopvang volledig geïntegreerd en afgestemd op het bioritme van kinderen. Humor, gezelligheid, optimisme en hard werken staan centraal. Omdat we een start-up zijn kan het soms best hectisch zijn en is snel kunnen schakelen essentieel.

Wat ga je verdienen?

Je werkt gemiddeld 12-16 uur per week, afhankelijk van wat nodig is en jouw rooster. Samen spreken we per schoolperiode af wanneer je werkt. We werken hybride, deels op locatie en deels vanuit huis. De vergoeding is 16 euro per uur incl. vakantiegeld en vakantiedagen. 

 

Contactinfo

Solliciteren op deze functie of wil je eerst meer weten? Stuur een mail naar communicatie@cadans.nl of bel naar 085 0081951.