Blogs

Je bent hier: 

Programma 1e week (0 t/m 4 jaar)

Door: Tessa

Hoe ziet zo’n eerste week eruit?

Unit 0: 0-4 jaar

Maandag 22 augustus is het dan zo ver, we openen de deuren van IKC Cadans. Maar hoe ziet zo'n eerste week eruit?

Bij aankomst:

Dagelijks kun je jouw kind(eren) brengen tussen 7:30 - 8:45 uur. Bij welke ingang? Die met de mooie ballonnen natuurlijk! (vanaf het hek helemaal rechtdoor over het plein).
Bij binnenkomst willen we je vragen om ‘slofjes’ om je schoenen heen te doen, zo houden we het hygiënisch voor de kinderen.
Heb je een maxi-cosi mee? Deze kun je plaatsen in de stalling bij binnenkomst.
Vervolgens mag je (samen met jouw kindje) zijn of haar jas en spullen die niet nodig zijn in het lokaal in de luizenzak van jouw kindje doen. Schoentjes mogen op het plankje.
Heeft jouw kindje een knuffel/speen voor het slapen? Of andere spullen die we nodig hebben in het lokaal? Wil je die dan in het eigen mandje leggen?

Het achterste lokaal is unit 0: welkom!

Dagprogramma:

08.45 uur: Start van de dag en kennismaken

09.00 uur: Fruitmoment

09.30 uur: Kennismakingsactiviteit en spelen

10.30 uur: Buitenspelen

11.25 uur: Kennismaken met handpop Benny (van de Engelse Methode Early Bird)

11.45 uur: In dit tijdsblok bieden wij een warme maaltijd aan

12.30 uur: Rustige activiteit, slaapmoment, spelen.

14.30 uur: We eten een gezonde snack en drinken wat water of lauwe thee, daarna gaan we natuurlijk een leuke activiteit doen en lekker spelen.

17.00-17.30 uur: In dit tijdsblok bieden wij een broodmaaltijd aan. Eet je liever zelf thuis met jouw kind(eren)? Laat het ons even weten.

17.00-18.30 uur: Kinderen kunnen weer opgehaald worden. We geven je natuurlijk een warme overdracht en vertellen graag wat we vandaag beleefd hebben. Ondertussen kunnen de kinderen lekker spelen, bij mooi weer kan dit ook buiten zijn.

Terug