Blogs

Je bent hier: 

Dit vind ik nu een goed idee....

Door: IKC Cadans

Wil je ook meedenken en adviseren over hoe we het onderwijs en de kinderopvang organiseren op IKC Cadans? Sluit het dagprogramma aan bij je gezin? Welke service zou ideaal zijn? Wat vind jij van huiswerk-vrij als je kind thuis is? En op welke manier wil je geïnformeerd worden?Dan is een plek in de IKC-raad misschien iets voor jou?

 

IKC Raad 

De IKC-raad is een samenvoeging van de Oudercommissie (opvang) en de MR (onderwijs). In de IKC-raad kunnen ouders en personeelsleden meedenken over het beleid van het kindcentrum. De IKC-raad heeft vaak een adviserende, maar zeker ook wel eens een beslissende rol in beleidszaken, zoals onderwijsbeleid, ouderbetrokkenheid of over belangrijke zaken in de kinderopvang zoals het veiligheidsprotocol of voedingsbeleid.

Van een aantal ouders hebben wij al vernomen dat zij graag zouden plaatsnemen in de IKC-raad. Mocht je dit nog niet hebben doorgegeven en wel wensen, dan horen wij dit graag. 

Aanmelden voor de locaties Berkel en Barendrecht kan door uiterlijk 30 september 2022 een mailtje te sturen naar info@cadans.nl. Voor onze nieuwe locatie in Weesp geldt nog geen sluitingsdatum.

Kinderraad 

Iedere locatie van IKC Cadans krijgt ook een eigen kinderraad! Het kindcentrum is er voor de kinderen en daarom luisteren wij ook naar hen. Meer lezen over onze kwaliteitszorg

Terug