Sportieve IKC Expert Kinderopvang 16-36 uur (pedagogisch medewerker)

Je bent hier:  » Vacatures » IKC Cadans Barendrecht  » IKC Expert Kinderopvang (pedagogisch medewerker)
Heb jij duidelijke ideeën over hoe de kinderopvang beter kan? Ben je ook helemaal fan van kinderparticipatie? En ben je in staat een uitdagend programma neer te zetten met als doel een mooie balans tussen inspanning en ontspanning te creëren? Denk hierbij ook aan zwemles, skiles en vakantie-uitstapjes. Vind jij het leuk om te werken op een locatie die net open is? Waarbij je nog kan meedenken over (nieuwe) procedures en werkwijzen en deze samen met je collega’s verder inricht? Dan zoeken we jou!
 

Hoe ziet een werkdag eruit? 

In de ochtend vang je samen met een collega de kinderen op die gebruik maken van de VSO. Samen met de IKC Experts Onderwijs geef je de dag verder vorm. Zo ga je in de ochtend buiten spelen met de kinderen en verzorg je het fruit en het drinken. Om 10.00 uur neemt jouw onderwijscollega het weer van je over tot 12:00 uur. Daarna begeleid je de kinderen in het bewegend leren, lunch je met elkaar en hebben de kinderen even een moment om te chillen. Op maandag, dinsdag en donderdag duiken de kinderen vanaf 14:30 uur in het thema waar de hele school op dat moment mee bezig is. Bv bij het thema Nederlandse Bossen, waar je met de kinderen daadwerkelijk naar het bos gaat en ze alles leert over de bomen, de seizoenen, rekenen met dennenappels en nog veel meer. Samen met jouw onderwijscollega’s begeleid je deze thema-activiteiten (ofwel projectonderwijs). 

Op woensdag en vrijdag duurt het onderwijs tot 12:30 uur en heb je samen met de kinderen een toptijd dankzij de leuke activiteiten, workshops en/of uitstapjes die je hebt voorbereidt. Activiteiten die de kinderen vaak zelf al eerder verzonnen hebben ;-) (kinderparticipatie).  
 
Dankzij de afwisseling tussen onderwijs en kinderopvang heb jij gedurende de dag tijd om gave activiteiten voor te bereiden voor de kinderen of een extra talent te ontwikkelen, zoals het organiseren van evenementen, specialiseren in sportactiviteiten, communicatie richting ouders verbeteren of je verder ontwikkelen als onderwijsassistent. 

Over het team 

Je meeste collega’s houden van pionieren en zijn daarom met ons sinds augustus 2022 het avontuur aangegaan bij Cadans, toen onze vestiging in Berkel opende. Je zult merken dat ze allemaal sportliefhebbers zijn. De ene korfbalt meerdere keren week, de ander loopt graag hard, sommige houden van voetbal. Jouw team houdt dan ook van het organiseren van allerlei leuke, sportieve activiteiten zowel voor de kinderen als voor het eigen team. Samen met jou brengen zij de visie van IKC Cadans iedere dag in de praktijk. Collega’s omschrijven de sfeer als ‘het thuisgevoel’. 
 
De teams in Berkel en Barendrecht stellen zich graag aan je voor op onze website: Ons team.

Locatie en werktijden

Werktijden zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12:00 - 18:30 uur. Op maandag werk je in Barendrecht en de andere dagen in Berkel. Wil je liever minder uren werken of alleen in Barendrecht of alleen in Berkel? Ook dit is bespreekbaar. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanbod 

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
  • Bij voorkeur starten in juni 2023
  • Een salaris in schaal 7 (2.490 tot 3.292 euro per maand bij fulltime dienstverband) 
  • Talentenbonus van max 250,- euro per jaar. 
  • Gezamenlijke Expertdagen, waarbij je oa samen met je (onderwijs)collega’s het programma voor de komende maanden vormgeeft en je collega’s nog beter leert kennen. 
  • Een hoop lol, leuke teamuitjes en veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling 

Ben jij?    

  • Een pionier? Flexibel, initiatiefrijk en word je enthousiast van een nieuwe en innovatieve organisatie? 
  • Iemand die graag nauw samenwerkt met andere (onderwijs)experts uit de organisatie? 
  • In het bezit van een geldig diploma voor de kinderopvang? 

Meelopen of solliciteren? 

Enthousiast geworden en wil je mee bewegen? Solliciteer of loop een dagje mee met een collega!  
 
Solliciteren kan door een mail te sturen naar info@cadans.nl met daarin jouw cv en een motivatiebrief. Heb je nog vragen of wil je eerst een dagje meelopen met een collega?  Neem dan contact met mij op: Tessa Mostert, directeur IKC Cadans, tel. 0618023060 of via tessa.mostert@cadans.nl. 

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over IKC Cadans? Hieronder vind je links naar pagina's die je misschien interessant vindt: