Team Barendrecht

Je bent hier:  » IKC Cadans » Ons team » Team Barendrecht

Hanneke: IKC Expert Onderwijs

Als master afgestudeerde onderwijskundige heb ik kennis mogen nemen van veel verschillende zienswijzen op het onderwijs. Tijdens mijn studie, stage in Nederland en mijn stage in Zuid-Amerika heb ik gezien dat men bij elke onderwijsvorm (vrije school, jenaplan, Montessori etc.) tegen iets aanloopt. Ik zie mogelijkheden om de positieve punten van elke onderwijsvorm te bundelen in IKC Cadans, met als uitgangspunt: de leerling. Ik ben van mening dat een school een veilige, fijne en uitdagende plek moet zijn om de ontwikkeling van de leerling te maximaliseren. Daarnaast heb ik mij gedurende mijn studie verdiept in positieve psychologie, growth mindset en mindfulness in het onderwijs. Ik zie erg veel baat in het toevoegen van deze aspecten in het onderwijs van de jonge leerlingen om hen uit te laten groeien tot autonome, verantwoordelijke, grensverleggende en kritische deelnemers van onze mooie maatschappij.

Daarnaast volg ik de Pabo opleiding om als zij-instromer om ook deels les te geven op onze locatie in Barendrecht. 

Damiën: IKC Expert Kinderopvang & Communicatie

Mijn naam is Damiën Müller, 29 jaar oud, getrouwd en vader van een dochter van 2 jaar. 
Ik ben al ruim 9 jaar ervaring in de kinderopvang en vervul bij Cadans de functie van IKC Kinderopvang Expert Sport & Communicatie. 
 
Zelf ben ik bijna dagelijks bezig met voetbal en ik kan niet wachten om mijn enthousiasme ook op jouw kind over te brengen. In mijn functie draag ik graag een steentje bij om jouw kind de verschillende bewegingsvormen aan te leren (bewegend leren). Uiteraard komen ook andere uitdagende activiteiten aan bod. 
Daarnaast help ik jou als ouder ook als je er even niet uitkomt met het gebruik van onze systemen. Je kunt voor vragen dus ook zeker bij mij terecht. 
 
Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten!

Iris: IKC Expert Kinderopvang & Sport

Mijn naam is Iris de Bruijne, 34 jaar oud en woon in Barendrecht. Ik ben enthousiast, sportief, positief en leergierig. Daarnaast speel ik fanatiek padel en in het weekend sta ik langs de voetballijn bij mijn neefjes.

Ik heb ruim 7 jaar ervaring opgedaan bij een IKC in Berkel en Rodenrijs. Hier was ik werkzaam als assistent leidinggevende. Vanaf augustus 2022 werk ik bij IKC Cadans in Barendrecht als Expert Kinderopvang & Sport. Ik stimuleer kinderen graag bij het ontdekken van haar of zijn talent en om heel veel plezier te maken.

Madelief: stagiaire kinderopvang

Mijn naam is Madelief Mooij, 16 jaar.

Ik ben dit schooljaar (2022-2023) met veel plezier als stagiaire aan de slag bij IKC Cadans Barendrecht. Ik ben aanwezig op donderdag en vrijdag en hoop op deze dagen de kinderen aan te moedigen en met hun samen succesjes te behalen. Ik leerde IKC kennen via de media en werd enorm nieuwsgierig naar deze vorm van school in combinatie met kinderopvang.

Op dit moment volg ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker aan het Albeda college in Rotterdam, ik zit in mijn tweede leerjaar. 

Samen met mijn ouders en oudere zus woon ik in Barendrecht. Vanaf jongs af aan doe ik aan streetdance en hiphop bij een dansschool in Barendrecht.

Eveline: IKC Expert Onderwijs

Mijn naam is Eveline van As. Ik ben 51 jaar oud, getrouwd met Mark en woon in Rotterdam. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden. Vakanties brengen mijn man en ik graag door in Italië, want wat is er nu heerlijker dan je dag starten met een echte, goed gezette cappuccino!

Vanaf 1 oktober kom ik het team van IKC Barendrecht versterken als IKC Expert Onderwijs en daar heb ik onwijs veel zin in!

Ik werk inmiddels 28 jaar als groepsleerkracht in het basisonderwijs. Ik heb ervaring met verschillende werkvormen binnen het onderwijs en kan niet wachten om aan het werk te gaan volgens de visie van IKC Cadans. Ik wil als leerkracht de kinderen een goede basis meegeven, ze uitdagen, naar een hoger level brengen en plezier in leren laten ervaren.

Ook wil ik graag mijn expertise als taalspecialist gaan inzetten. Ik kan niet wachten om kennis met jullie te maken.