Team IKC Cadans Barendrecht

Barendrecht - Carnisselande

Je bent hier: 

Hanneke: IKC Expert Kinderopvang

Als master afgestudeerde onderwijskundige heb ik kennis mogen nemen van veel verschillende zienswijzen op het onderwijs. Tijdens mijn studie, stage in Nederland en mijn stage in Zuid-Amerika heb ik gezien dat men bij elke onderwijsvorm (vrije school, jenaplan, Montessori etc.) tegen beperkingen aanloopt. Ik zie mogelijkheden om de positieve punten van elke onderwijsvorm te bundelen in IKC Cadans met als uitgangspunt: het kind 'de leerling'. Ik ben van mening dat een school een veilige, fijne en uitdagende plek moet zijn om de ontwikkeling van kinderen te maximaliseren.

Daarnaast heb ik mij gedurende mijn studie verdiept in positieve psychologie, growth mindset en mindfulness in het onderwijs. Ik zie erg veel baat in het toevoegen van deze aspecten in het onderwijs van de jonge leerlingen om hen uit te laten groeien tot autonome, verantwoordelijke, grensverleggende en kritische deelnemers van onze mooie maatschappij.

Daarnaast volg ik de Pabo opleiding om als zij-instromer ook les te geven op onze locaties in Barendrecht en Berkel.

Laura: IKC Expert Kinderopvang

Via deze weg wil ik me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Laura, ik ben 30 jaar en woon samen met mijn vriend en twee zoons in Barendrecht. In mijn vrije tijd dans en lees ik graag en vind ik het heerlijk om tijd buiten door te brengen. Ik start in het nieuwe schooljaar bij IKC Cadans Barendrecht en kijk er enorm naar uit! Ik verheug me erop iedereen te ontmoeten en aan de slag te gaan. Alle kinderen, collega's en ouders verdienen een school volgens de visie en aanpak van IKC Cadans!

Damiën: IKC Expert Kinderopvang & Communicatie

Mijn naam is Damiën Müller, 30 jaar oud, getrouwd en vader van een dochter van 3 jaar en net geboren zoontje. Ik ben al ruim 10 jaar ervaring in de kinderopvang en vervul bij IKC Cadans meerdere functies op verschillende locaties.

Zelf ben ik bijna dagelijks bezig met voetbal en ik kan niet wachten om mijn enthousiasme ook op jouw kind over te brengen. In mijn functie draag ik graag een steentje bij om jouw kind de verschillende bewegingsvormen aan te leren (bewegend leren). Uiteraard komen ook andere uitdagende activiteiten aan bod.

Daarnaast help ik jou als ouder ook als je er even niet uitkomt met het gebruik van onze systemen. Je kunt voor vragen dus ook zeker bij mij terecht.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten!

Iris: IKC Expert Kinderopvang & Sport

Mijn naam is Iris de Bruijne, 35 jaar oud en woon in Barendrecht. Ik ben enthousiast, sportief, positief en leergierig. Daarnaast speel ik fanatiek padel en in het weekend sta ik langs de voetballijn bij mijn neefjes en straks ook bij mijn zoontje als hij wat ouder is.

Ik heb ruim 7 jaar ervaring opgedaan bij een IKC in Berkel en Rodenrijs. Hier was ik werkzaam als kleutergym juf, sportleider en assistent leidinggevende. Vanaf augustus 2022 werk ik bij IKC Cadans in Barendrecht als Expert Kinderopvang & Sport. Ik stimuleer kinderen graag bij het ontdekken van haar of zijn talent en om heel veel plezier te maken. Ik hoop jullie allen na mijn zwangerschapsverlof weer te zien. Ik heb er zin in!

Eveline: IKC Expert Kinderopvang

Mijn naam is Eveline van As. Ik ben 52 jaar oud, getrouwd met Mark en woon in Rotterdam. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden. Vakanties brengen mijn man en ik graag door in Italië, want wat is er nu heerlijker dan je dag starten met een echte, goed gezette cappuccino!

Ik werk inmiddels 29 jaar als groepsleerkracht in het basisonderwijs. Ik heb ervaring met verschillende werkvormen binnen het onderwijs en de visie van IKC Cadans is écht vooruitstrevend en toekomstgericht. Ik wil als leerkracht de kinderen een goede basis meegeven, ze uitdagen, naar een hoger level brengen en plezier in leren laten ervaren. Ook wil ik graag mijn expertise als taalspecialist inzetten.

Tessa Mostert: IKC Directeur

Ik ben een energieke, gepassioneerde en betrokken professional met ruim 14 jaar ervaring in activiteitengerichte kinderopvang in diverse functies en bij verschillende organisaties. Na mijn opleidingen Facility Management en Pedagogisch Werk, heb ik mij verder verdiept in organisatiepsychologie en werkgeluk.

Ik heb ervaring opgedaan binnen de vele facetten die de kinderopvang kent. Zo startte ik als activiteitenbegeleidster in 2008, heb ik mij doorontwikkeld tot kindercoach, activiteitencoördinator & trainer en was ik in mijn vorige baan als activiteitenmanager verantwoordelijk voor projecten op circa 100 kinderopvang locaties. Onderdeel van mijn werkzaamheden was ook het aansturen van teams, optimaliseren van processen en begeleiden van verandertrajecten.

Bij al deze rollen stond voor mij steeds de ontwikkeling van kinderen en het personeel centraal. Door gericht activiteiten aan te bieden ontwikkelen kinderen zich spelenderwijs. De methode die ik heb ontworpen helpt ons om te bepalen welke activiteit het beste aansluit bij een kind. Ik zet mijn kennis, ervaring en passie graag in om bij te dragen aan positieve (talent)ontwikkeling van ieder kind. Als IKC directeur voor onze locaties in Berkel en Barendrecht hoop ik binnenkort met jou kennis te maken!