Buitenschoolse opvang: 4-13 jaar

Je bent hier:  » Kinderopvang » 4-13 jaar

De buitenschoolse opvang bij IKC Cadans is een groot avontuur! We hebben een uitgebreid programma passend bij de leeftijd van jouw kind. Daarnaast bieden we extra activiteiten aan zoals: skiles, zwemles, zomerkamp, feesten en leuke workshops en excursies. 

Leeftijdsgerichte opvang!

4-6 jaar

Tijd voor ontspanning! We wisselen de onderwijs inspanning graag af met activiteiten, zowel binnen als buiten. Wat gaan we vandaag doen? Dagelijks valt er van alles te kiezen. Onze sportleiders en pedagogisch medewerkers nemen de kinderen graag op sleeptouw. Even een momentje voor jezelf kan natuurlijk ook, wegdromen, lezen of snoezelen. Net wat je nodig hebt.

6-9 jaar

Yes, op avontuur. Wat valt er vandaag weer allemaal te beleven?! Samen met je vriendjes onderneem je van alles, zowel in de sporthal, het atelier als in de natuur. Buiten spelenderwijs ontdekken. We zijn er klaar voor.

9-13 jaar

Wij horen niet bij de kleintjes! Wij zijn al groot. Graag meer uitdaging, want daar zijn we aan toe. Een animatie filmpje maken of een vlog? Ja, leer het mij. Mijn fiets repareren, ik doe het zelf. Een spannend parcours bij de bootcamp? Wauw, dat kan ik.

Extra activiteiten

Zwemles

Zwemles

Nederland waterland. Met alle slootjes is het fijn als je kind snel een zwemdiploma haalt. Wij begeleiden je kindje naar zwemles voor diploma A/B/C samen met zijn of haar vriendjes. Zwemles wordt zo wel heel leuk!

Ski les

Ski les

Heerlijk die zachte, witte sneeuw. Spelenderwijs leren we jouw kind de beginselen van het skiën. Een vakantie doorbrengen op de baby weide is niet meer nodig, Meer uitdaging? Dat kan bij de gevorderden les!

Projecten en excursies

Projecten en excursies

Wat is nu leuker dan er met zijn allen gezellig op uit? Nieuwe dingen ontdekken, doen en leren? Niets toch? Zeker niet als je dit samen met je vriendjes kunt doen van het IKC.

Zomerkamp

Zomerkamp

Yes, het is zomer! Tijd voor een superleuk zomerkamp. Samen met je vriendjes en veilig met je begeleiders maak je er een toffe vakantie van. Uiteraard met ochtendgym, muziek, buiten avontuur, barbecue, bonte avond en disco.

Feesten (met ouders)

Feesten (met ouders)

We organiseren door het jaar heen verschillende feesten waar we jou als ouder graag voor uitnodigen! Denk aan een winters theater & diner (kleine letter) en een zomers tuinfeest.