IKC Cadans & Kinderopvang

Je bent hier:  » Kinderopvang

Vriendjes maken voor het leven!

Onze warme en liefdevolle kinderopvang voegt zich naar de behoeften en ontwikkel leeftijd van je kind. Samen met zijn of haar eerste vriendjes verkennen we de wereld. Van de eerste stapjes tot het hoogste klimrek. We betrekken u bij elke stap van uw zoon of dochter. Samen zorgen we voor de beste opvoeding en kinderopvang. Hoe we dit doen? Ontdek de mogelijkheden van onze kinderopvang.

0-4 jaar

4-13 jaar

Waarom kies je voor Cadans

Nieuwe vriendjes en buddy’s

Nieuwe vriendjes en buddy’s

Je maakt bij ons snel vriendjes. Samen spelen, ontdekken, leren delen, grenzen verkennen, ruzies bijleggen. Je leert hoe en wat wel/niet werkt in een groep. Goede levenslessen..

Kinderopvang vanuit ’t hart

Kinderopvang vanuit ’t hart

Als je kind blij en gelukkig is bij ons, zijn wij dat ook. We genieten als jouw zoon of dochter zich goed ontwikkelt en plezier maakt. We zien onze inzet vruchten afwerpen!

Spelenderwijs leren

Spelenderwijs leren

Spelenderwijs kennis en vaardigheden opdoen, werken aan IQ en EQ. We zijn er voor opgeleid. Van leren lopen tot samen muziek maken. Steeds een stapje erbij...

Beleef de dag mee

Beleef de dag mee

Je kunt bij ons de dag van je kind meebeleven. Op onze app posten we regelmatig berichtjes en foto’s.

Veel plezier en activiteiten

Veel plezier en activiteiten

We zorgen voor de tijd van zijn of haar leven. Met uitdagende activiteiten en bijzondere uitstapjes. Samen beleven we avonturen en gaan we op expeditie..