Kinderdagverblijf: 0-4 jaar

Je bent hier:  » Kinderopvang » 0-4 jaar

Jouw zoon of dochter gaat de wereld ontdekken en vriendjes maken, zich razendsnel ontwikkelen en op ontdekkingstocht. Ons kinderdagverblijf biedt alle ruimte. Jouw zoon of dochter gaat oefenen, spelenderwijs leren en van alles uitproberen in de groep. Zo eten we samen een gezonde lunch en proeven we groenten en fruit in alle kleuren van de regenboog. Hoe leuk is dat?

Eerste vriendje

We zien vaak de eerste vriendschappen ontstaan op ons kinderdagverblijf. Hoe mooi! Samen leren spelen, ruzie maken, het weer goed maken en zichzelf en elkaar steeds beter leren kennen. We begeleiden jouw kindje hierbij. Zo ontstaan vriendschappen voor het leven.

 

We werken vanuit ons hart

We staan voor jullie klaar. We zijn betrokken bij jouw zoon of dochter en vieren kleine en grote successen. We moedigen aan en helpen waar nodig. We zijn daar ook voor opgeleid en weten hoe we ontwikkeling stimuleren. Kinderen genieten immers van het zelf leren kunnen en doen. En als jouw zoon of dochter gelukkig is, zijn wij dat ook!

Spelenderwijs leren

Kinderen houden van iets nieuws proberen als het veilig voelt. Daar zorgen wij voor. Tegelijkertijd dagen we jouw kind uit om steeds een stapje verder te gaan. We volgen daarom wat jouw zoon of dochter kan en doet en bieden passend speelmateriaal en leuke activiteiten. Spelenderwijs leren is fun!

FUN! Activiteiten, uitstapjes en feest

We maken graag plezier met de kinderen en ons team. We organiseren leuke workshops, maken uitstapjes en vieren regelmatig feest.