Activiteiten

IKC Cadans Berkel en Rodenrijs

Je bent hier:  » Activiteiten

Activiteiten IKC Cadans Berkel en Rodenrijs

KinderCampus - Zon, Zee & Zandsculpturen

woensdag, 29 juni 2022 van 10:00 tot 11:30 uur
Kom je ook?
Locatie:
Muller & Co, kerksingel 9 in Berkel en Rodenrijs

Speciaal voor peuters en kleuters

Met de zomer voor de deur komen we tijdens deze KinderCampus vast helemaal in de vakantiestemming. We wanen ons op het strand, worden creatief met zand en doen allerlei strand- en waterspellen. Tijdens de KinderCampus kan jouw kind zelf ervaren hoe er wordt lesgegeven bij IKC Cadans.

Voor de ouders

We kunnen ons voorstellen dat je niet alleen het onderwijs wilt ervaren, maar ook vragen hebt en meer wilt weten. Deze beantwoorden we graag onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers.

Meedoen?

Meedoen is gratis en vrijblijvend. Kom je ook?

Aanmelden KinderCampus

Online informatie​bijeenkomst

woensdag, 7 september 2022 van 20:00 tot 21:30 uur

IKC Cadans is het nieuwe integrale kindcentrum dat onderwijs en kinderopvang volledig integreert. Benieuwd? Meld je aan voor de eerstvolgende online informatiebijeenkomst!

Data

De eerstvolgende informatieavonden zijn gepland op woensdagavond 7 september, 2 november en 11 januari.

Programma

Van 20.00 tot 21.30 ontmoet je de mensen achter IKC Cadans. In het eerste gedeelte maak je kennis met het vooruitstrevende onderwijsconcept en het pedagogisch beleid. Je krijgt o.a. antwoord op de vragen: Waarin verschilt een IKC van een reguliere basisschool? Hoe ziet een dag op IKC Cadans eruit? Hoe leren de kinderen bij IKC Cadans? Hoe worden kinderen gestimuleerd in hun cognitieve en persoonlijke ontwikkeling? Waarom kies ik wel of juist niet voor IKC Cadans? In het tweede gedeelte van de avond gaan we in (digitale) groepjes uiteen om dieper in te kunnen gaan op de afzonderlijke locaties.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaande button. Je ontvangt dan ook gelijk de link.

Aanmelden informatieavond

We kijken er naar uit je te zien!