Team Berkel

Je bent hier:  » IKC Cadans » Ons team » Team Berkel

Sagana: IKC Expert Kinderopvang

Mijn naam is Sagana Struik en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen van 21 en 15 jaar in Berkel en Rodenrijs.
 
Ik ben alweer 7 jaar werkzaam als pedagogisch medewerker op een IKC. Ik heb daar veel ervaring opgedaan op het gebied van ondersteuning in klassen, het geven van een divers aantal activiteiten en het begeleiden van kinderen die extra zorg nodig hebben. Tevens ben ik verantwoordelijk geweest voor de vakantie thema’s om de kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen op de BSO.
 
Je vindt mij voornamelijk bij de peuters van 2-4 jaar van unit 0, waar ik met alle liefde en passie er alles aan doe om jouw kind zich te laten ontwikkelen op zijn of haar eigen unieke manier!
Hoe mooi is het om samen vriendjes te maken, te ontwikkelen, te ervaren en de kinderen de basis mee te geven om straks het basisonderwijs in te gaan met zelfvertrouwen en enthousiasme?

Daisy: IKC Expert Kinderopvang & Onderwijs

Ik ben Daisy, 30 jaar oud en samen met mijn man trotse ouders van drie zoons in de leeftijd van 6, 4 en 2 jaar. Inmiddels ben ik 14 jaar werkzaam in de kinderopvang. De eerste 8 jaar als pedagogisch medewerker op een dagverblijf/peuterspeelzaal en de laatste 6 jaar als gastouder. Sinds 2 jaar draag ik ook de titel Kindercoach. 

Daar ligt mijn passie; kinderen begeleiden, coachen en stimuleren in hun ontwikkeling. Hen zien opgroeien tot een uniek en zelfstandig persoon, geeft mij veel voldoening. Na dit 6 jaar alleen te hebben gedaan, ben ik blij om deze passie weer te kunnen delen met collega's en met onze verschillende expertises het ideale leerklimaat te scheppen voor kinderen binnen IKC Cadans. 

Daarnaast heb ik al 14 jaar een droom: juffrouw worden. Dit is het moment om deze droom waar te gaan maken! Ik ga naast mijn werkzaamheden in het kinderopvanggedeelte de PABO volgen en stage lopen bij IKC Cadans om met de kinderen mee te groeien.

Hayat: Expert Kinderopvang & Ontwikkeling

Mijn naam is Hayat Abderrahim en ik ben 32 jaar. Samen met mijn man en zoontje van 10 maanden woon ik in Schiedam. Na mijn opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker ben ik gestart in de kinderopvang. En wat is het een heerlijke baan! Ik geniet volop van de kindjes en de omgang met ouders. 
 
Ik vind het geweldig om de kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen tempo. Daarnaast vind ik het belangrijk een huiselijke sfeer te creëren waar de kindjes zich op hun gemak voelen, veel plezier hebben en zichzelf mogen zijn. Dit past helemaal bij IKC Cadans!

Leon: IKC Expert Sport en Events

Mijn naam is Leon Pronk en ik ben 32 jaar. Ik woon samen met mijn vrouw en zoontje van 1,5 jaar. In het weekend ga ik er graag op uit met mijn gezin en maken wij regelmatig leuke uitstapjes. Verder liggen mijn interesses voornamelijk bij sport. Zo vind ik het bijvoorbeeld erg leuk om te voetballen, te golfen of te fitnessen.
 
Zelf ben ik al 9 jaar werkzaam in de kinderopvang. Tijdens deze periode heb ik veel ervaring opgedaan en heb ik mij bezig gehouden met het geven van sportlessen, het organiseren en uitvoeren van toffe activiteiten, uitstapjes en evenementen. Mijn passie ligt hier dan ook. Het geeft mij namelijk erg veel energie om te zien dat de kinderen plezier hebben.
 
Bij IKC Cadans vervul ik de functie IKC expert Sport en Events. Dit houdt in dat ik mij bezig houd met bewegingsactiviteiten gekoppeld aan leren. Daarnaast organiseer ik ook leuke activiteiten, uitstapjes en evenementen. Het geeft het mij altijd veel voldoening als het lukt om mijn enthousiasme, energie en kennis over te brengen op de kinderen.

Damiën: IKC Expert Kinderopvang & Communicatie

Mijn naam is Damiën Müller, 29 jaar oud, getrouwd en vader van een dochter van 2 jaar. 
Ik ben al ruim 9 jaar ervaring in de kinderopvang en vervul bij Cadans de functie van IKC Kinderopvang Expert Sport & Communicatie. 
 
Zelf ben ik bijna dagelijks bezig met voetbal en ik kan niet wachten om mijn enthousiasme ook op jouw kind over te brengen. In mijn functie draag ik graag een steentje bij om jouw kind de verschillende bewegingsvormen aan te leren (bewegend leren). Uiteraard komen ook andere uitdagende activiteiten aan bod. 
Daarnaast help ik jou als ouder ook als je er even niet uitkomt met het gebruik van onze systemen. Je kunt voor vragen dus ook zeker bij mij terecht. 
 
Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten!

Cindy: Expert Onderwijs

Ik ben Cindy Mak, samen met mijn man Ronald en onze twee dochters van 12 en 15 jaar wonen wij in Bergschenhoek. 

Van de 14 jaar dat ik op een basisschool in Den Haag heb gewerkt, heb ik de afgelopen 9 jaar met veel plezier lesgegeven aan de kleuters.

Bij IKC Cadans ben ik voornamelijk werkzaam als Expert Onderwijs in unit 1.
Ik vind het heel belangrijk dat kinderen met veel plezier naar school gaan. Een veilige, fijne en leerrijke, uitdagende omgeving waar ieder kind zichzelf kan zijn. Dat je mag leren op je eigen tempo en je talenten kan ontdekken en gebruiken.
Jonge kinderen leren vooral door samen te spelen en onderzoeken, door iedere dag te ontdekken leren ze steeds weer iets nieuws!

Gabriëlle: IKC Expert Kinderopvang & Onderwijs

Mijn naam is Gabriëlle de Wachter, 26 jaar oud en ik woon in Rotterdam. Ik ben een echte team player, enthousiast en leergierig en heb onwijs veel zin in deze nieuwe uitdaging. 

Ik heb ruim 8 jaar in de horeca en evenementen branche gewerkt en sinds de eerste lockdown van de corona pandemie heb ik besloten om mij te laten omscholen naar leerkracht. Na 2 jaar actief te zijn geweest als onderwijsassistent, ga ik mijn kennis bij IKC Cadans nog verder verbreden met kinderopvang. 

Vanaf 1 oktober werk ik IKC Expert Kinderopvang & Onderwijs binnen het team van IKC Cadans Berkel. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!