Sportieve IKC Expert Kinderopvang 24-36 uur (pedagogisch medewerker)

Je bent hier:  » Vacatures » IKC Cadans Weesp  » IKC Expert Kinderopvang (pedagogisch medewerker)

Heb jij duidelijke ideeën over hoe de kinderopvang beter kan? Ben je ook helemaal fan van kinderparticipatie? En ben je in staat een uitdagend programma neer te zetten met als doel een mooie balans tussen inspanning en ontspanning te creëren? Denk hierbij ook aan zwemles, skiles en vakantie-uitstapjes. Vind jij het leuk om te werken op een locatie die net open is? Waarbij je nog kan meedenken over (nieuwe) procedures en werkwijzen en deze samen met je collega’s verder inricht? Dan zoeken we jou!

Hoe ziet een werkdag eruit? 

In de ochtend vang je samen met een collega de kinderen op die gebruik maken van de VSO. Samen met de IKC Experts Onderwijs geef je de dag verder vorm. Zo ga je in de ochtend buiten spelen met de kinderen en verzorg je het fruit en het drinken. Om 10.00 uur neemt jouw onderwijscollega het weer van je over tot 12:00 uur. Daarna begeleid je de kinderen in het bewegend leren, lunch je met elkaar en hebben de kinderen even een moment om te chillen. Op maandag, dinsdag en donderdag duiken de kinderen vanaf 14:30 uur in het thema waar de hele school op dat moment mee bezig is. Bv bij het thema Nederlandse Bossen, waar je met de kinderen daadwerkelijk naar het bos gaat en ze alles leert over de bomen, de seizoenen, rekenen met dennenappels en nog veel meer. Samen met jouw onderwijscollega’s begeleid je deze thema-activiteiten (ofwel projectonderwijs). 

Op woensdag en vrijdag duurt het onderwijs tot 12:30 uur en heb je samen met de kinderen een toptijd dankzij de leuke activiteiten, workshops en/of uitstapjes die je hebt voorbereidt. Activiteiten die de kinderen vaak zelf al eerder verzonnen hebben ;-) (kinderparticipatie).  
 
Dankzij de afwisseling tussen onderwijs en kinderopvang heb jij gedurende de dag tijd om gave activiteiten voor te bereiden voor de kinderen of een extra talent te ontwikkelen, zoals het organiseren van evenementen, specialiseren in sportactiviteiten, communicatie richting ouders verbeteren of je verder ontwikkelen als onderwijsassistent. 

Het team

Het team bestaat uit allemaal rasoptimisten en aanpakkers, die er bewust voor gekozen hebben om te gaan werken bij een startende en innovatieve organisatie. Je meeste collega’s houden namelijk van pionieren en gaan daarom vanaf augustus 2023 met ons het avontuur aan in Weesp. Ze vinden het leuk om te werken op een locatie die nog maar kort open is. Waarbij ze nog kunnen meedenken over (nieuwe) procedures en werkwijzen en deze samen met collega’s verder inrichten. Samen met jou brengen zij de visie van IKC Cadans iedere dag in de praktijk. Collega’s omschrijven de sfeer als ‘het thuisgevoel’.

Zodra het team voor Weesp compleet stellen alle teamleden zich voor op onze website. Om je vast een voorproefje te geven kun je kijken bij de teams in Berkel en Barendrecht. Zij stellen zich graag aan je voor op onze website: Ons team.

Locatie

Op 4 september 2023 gaan ons deuren open voor de kinderen aan de Papenlaan 99 in Weesp. Dit is een tijdelijke locatie, totdat onze nieuwe, permanente locatie gereed is in Bloemendalerpolder in Weesp.

Aanbod 

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. 
  • Een salaris in schaal 7 (2.490 tot 3.292 euro per maand bij fulltime dienstverband) 
  • Talentenbonus van max 250,- euro per jaar. 
  • Gezamenlijke Expertdagen, waarbij je oa samen met je (onderwijs)collega’s het programma voor de komende maanden vormgeeft en je collega’s nog beter leert kennen. 
  • Een hoop lol, leuke teamuitjes en veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling 

Ben jij?    

  • Een pionier? Flexibel, initiatiefrijk en word je enthousiast van een nieuwe en innovatieve organisatie? 
  • Iemand die graag nauw samenwerkt met andere (onderwijs)experts uit de organisatie? 
  • In het bezit van een geldig diploma voor de kinderopvang? 

Meelopen of solliciteren? 

Enthousiast geworden en wil je mee bewegen? Solliciteer of loop een dagje mee met een collega!  
 
Solliciteren kan door een mail te sturen naar info@cadans.nl met daarin jouw cv en een motivatiebrief. Heb je nog vragen of wil je eerst een dagje meelopen met een collega?  Neem dan contact met mij op: Marian Feenstra, bestuurder IKC Cadans, tel. 0630457293 of via marian.feenstra@cadans.nl.

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over IKC Cadans? Hieronder vind je links naar pagina's die je misschien interessant vindt: