Leerkracht onderbouw

Je bent hier:  » Vacatures » IKC Cadans Weesp  » Vooruitstrevende IKC Expert Onderwijs (leerkracht onderbouw)

Geloof jij dat het onderwijs en kinderopvang anders kan? Dat ieder kind mag leren op zijn of haar eigen tempo? Wij ook! Leren volgens het bioritme van het kind en met bewegend leren het leereffect vergroten. Spreekt deze visie jou aan? Durf jij het anders te doen en nieuwe wetenschappelijke en maatschappelijke inzichten te integreren in bewezen onderwijsmethodes? Lees verder

Hoe ziet een werkdag eruit?

Samen met de IKC Experts Kinderopvang geef je de dag vorm voor unit 1 (4-6 jaar). Doordat jouw kinderopvangcollega’s goed zorgen voor de kinderen bij de VSO, de ochtendpauze en tussen 12:15 - 14:30 uur heb jij tussendoor tijd om je lessen voor te bereiden en administratie bij te werken. Geen stress meer, want om 17:00 uur ben jij echt klaar!

Op maandag, dinsdag en donderdag werk je van 8:00 tot 17:00 uur. Op woensdag en vrijdag eindigt de lesdag om 12:30 uur. In de middag heb je regelmatig inspirerende expertmiddagen om samen met al je collega’s het volgende thema voor te bereiden waar alle kinderen op het IKC aan meedoen. Daarnaast ben je mentor van ongeveer 10-20 kinderen.

Dankzij de volledige integratie van onderwijs en kinderopvang is er veel ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen, veel ruimte om het lesprogramma samen met collega’s vorm te geven en veel ruimte voor je eigen ontwikkeling.

Meer weten over hoe een lesdag eruit ziet? Lees dan het blog van Cindy Mak (IKC Expert Onderwijs onderbouw).

Over het team

Het team bestaat uit allemaal rasoptimisten en aanpakkers, die er bewust voor gekozen hebben om te gaan werken bij een startende en innovatieve organisatie. Je meeste collega’s houden namelijk van pionieren en gaan daarom vanaf augustus 2023 met ons het avontuur aan in Weesp. Ze vinden het leuk om te werken op een locatie die nog maar kort open is. Waarbij ze nog kunnen meedenken over (nieuwe) procedures en werkwijzen en deze samen met collega’s verder inrichten. Samen met jou brengen zij de visie van IKC Cadans iedere dag in de praktijk. Collega’s omschrijven de sfeer als ‘het thuisgevoel’.

Zodra het team voor Weesp compleet stellen alle teamleden zich voor op onze website. Om je vast een voorproefje te geven kun je kijken bij de teams in Berkel en Barendrecht. Zij stellen zich graag aan je voor op onze website: Ons team.

Locatie

Op 4 september 2023 gaan ons deuren open voor de kinderen aan de Papenlaan 99 in Weesp. Dit is een tijdelijke locatie, totdat onze nieuwe, permanente locatie gereed is in Bloemendalerpolder in Weesp.

Aanbod

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je behoud in principe jouw huidige salarisschaal.
  • Talentenbonus van max 250,- euro per jaar.
  • Gezamenlijke Expertdagen, waarbij je oa samen met je (kinderopvang)collega’s het programma voor de komende maanden vormgeeft en je collega’s nog beter leert kennen.
  • Een hoop lol, leuke teamuitjes en veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Ben jij?   

  • Een pionier? Flexibel, initiatiefrijk en word je enthousiast van een nieuwe en innovatieve organisatie?
  • Iemand die graag nauw samenwerkt met andere (kinderopvang)experts uit de organisatie?
  • In het bezit van een geldig diploma voor het basisonderwijs?

Meelopen of solliciteren?

Enthousiast geworden en wil je mee bewegen? Solliciteer of loop een dagje mee met een collega! 

Solliciteren kan door een mail te sturen naar info@cadans.nl met daarin jouw cv en een motivatiebrief.

Heb je nog vragen of wil je eerst een dagje meelopen met een collega?  Neem dan contact met mij op: Julie Jurriaans, directeur IKC Cadans Weesp, tel. 0642716476 of via julie.jurriaans@cadans.nl.

 

Eerst meer weten?

Wil je eerst meer weten over: