Vacatures

Je bent hier:  » Vacatures

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in het werken bij IKC Cadans!

Heb jij ook zin in een nieuwe uitdaging, waarbij je met jouw pedagogische en didactische kennis bijdraagt aan de toekomst van kinderen? En ieder kind kan leren en bewegen in zijn of haar eigen tempo, zodat ieder kind in Cadans is?

IKC Cadans creëert graag samen met jou de optimale omgeving voor kinderen en ouders met de meest passende service. Dus, ben je energiek en wil jij werken bij een innovatieve organisatie, waar je zowel jouw eigen talenten als die van de kinderen verder kan ontwikkelen?  

Neem dan een kijkje bij onze vacatures!

IKC Cadans Barendrecht

IKC Expert Onderwijs (leerkracht onderbouw)

Voor onze locatie IKC Cadans Barendrecht willen wij ons team versterken met een IKC Expert Onderwijs (leerkracht onderbouw)

Pedagogisch medewerker kinderopvang

Voor onze locatie IKC Cadans Barendrecht willen wij ons team versterken met een Pedagogisch medewerker kinderopvang

IKC Cadans Berkel en Rodenrijs

Sportieve IKC Expert kinderopvang (pedagogisch medewerker, sportleider)

Voor onze locatie IKC Cadans Berkel en Rodenrijs willen wij ons team versterken met een Sportieve IKC Expert kinderopvang (pedagogisch medewerker, sportleider)

Vooruitstrevende IKC Expert Onderwijs (leerkracht onderbouw)

Voor onze locatie IKC Cadans Berkel en Rodenrijs willen wij ons team versterken met een Vooruitstrevende IKC Expert Onderwijs (leerkracht onderbouw)

IKC Cadans Weesp

Sportieve IKC Expert BSO (pedagogisch medewerker, sportleider)

Voor onze locatie IKC Cadans Weesp willen wij ons team versterken met een Sportieve IKC Expert BSO (pedagogisch medewerker, sportleider)